Jocuri » Campionii fotbal 3D
336x280 Banner 336x280 Banner

Loading... Please wait 0 seconds!

Despre joc

Campionii fotbal 3D
Titlu joc: Campionii fotbal 3D
Descriere: Doar cei mai tari fotbalisti pot sa castige campionatul de fotbal online si doar cei mai tari antrenori pot sa isi conduca echipa catre victorie. Alegeti echipa si apoi trebuie sa ii controlezi pe teren pentru a inscrie cat mai multe goluri in timp ce iti aperi poarta de suturile adversarilor. Incearca sa ii fentezi si sa ii mentii departe de poarta ta atacand poarta adversa cat mai mult si sutand cat de mult poti la portarul advers. Foloseste toate cunostintele de fotbal pentru asezarea echipei si dribleaza tot ce prinzi in cale pentru a deveni un adevarat campion la jocurile de fotbal online!
Instructiuni: Pentru a iti controla jucatorii de fotbal poti sa foloseste tastele directionale sau A W S D, iar pentru a da pase foloseste tasta X si pentru sut poti apasa pe C. Inscrie mai multe goluri decat echipa adversa pentru a castiga jocul de fotbal!
Voteaza acest joc:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Campionii fotbal 3D, 4.5 out of 5 based on 2 ratings
Jucat de: 2,933 ori
Alte jocuri cu: , , , , ,

Comenteaza (1)

 1. Geremi says:

  Mama foloseste calaclutorul de multi ani, a facut si niste cursuri chiar, dar spre disperarea mea INCA ma suna extaziata ca a castigat ceva de la nu stiu cine din Africa :))Iar tata … tata are mobil din ’94 si inca o roaga pe sora mea sa treaca pe la el pe la serviciu sa-i citeasca mesajele 😐

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply